Cancellation

Arrangørerne bag Jugend Europäischer Volksgruppen (JEV) Påskeseminar på Knivsberg med titlen „Grenzland 2.0 – 100 years of best practice? Think beyond borders“ har besluttet sig for at aflyse arrangementet. 

Siden de danske myndigheder overlader det til arrangørerne selv at vurdere et risikio for smitte med coronaviruset ved mindre arrangementer, har JEV sammen med ungdomsorganisationerne i grænseregionens mindretal, SdU og DJN, besluttet sig for at tage dette ansvar med alvor og aflyse seminaret. 

Risikoen for et smitte med det nye coronavirus er uoverskueligt ved et sammenkomst af så mange unge deltagere fra adskillige mindretal i Europa. Især hvis disse skal tilbringe en hel uge sammen i workshops og udflugter i hele grænseregionen. 

Vi er særdeles kede af at måtte tage denne beslutning og aflyse. – Især overfor vores deltagere, vores frivillige hjælper, som har arbejdet hårdt for dette projekt og overfor vores partner og sponsorer må vi beklage dette og beder om forståelse for denne beslutning. Vi har alle sammen set frem til at markere vores fælles jubilæum i 2020 med ungdomsorganisationerne fra de adskillige europæiske mindretal. 

Om seminaret vil kunne gennemføres på et senere tidspunkt i år, er ikke til at forudse på nuværende tidspunkt. 

Med hensyn til uddybende spørgsmål er man velkommen til at henvende sig direkte til områdelederen i SdU, Hinnerk Petersen på hinnerk@sdu.de / +49 178 4507406 og til afdelingslederen i DJN, Lasse Tästensen, pålast@djfn.dk / +45 73 62 91 91.


Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>